Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

Skillswall er utviklet at Pasningsveggen AS og holder til på Lillehammer.

Geir BergGeir Berg fikk ideen til Skillswall på en sommerferie i Danmark for 3 år siden. I hagen til sommerhuset de leide, hadde eieren plassert et spisebord på høykant mot en hekk. Beina var skrudd av av og bordet stod i en vinkel mot hekken. Geir startet med å sparke ball mot bordet, og likte godt hvordan returen av ballen kom tilbake fra bordet – direkte, hardt og med en fin bue som utfordret mottaket. Tiden fløy og etter tre kvarter i solsteiken måtte Geir inn å fylle på med drikke.Tanken om Skillswall var et faktum. Geir er sørlending med sans for friidrett, ski og sykkel. Lurer fortsatt på hvor langt han kunne nådd i fotball. Gav seg som 16 åring for å satse mellomdistanseløping.

 

 

 

 

Teame opp for omfattende produktutvikling 

Etter dette pratet Geir med Frode Stiansen som han kjente fra tidligere. Frode har teknisk utdanning og erfaring fra produktutvikling. De bestemte seg for å utvikle noen tidlige prototyper, og de begynt straks å teste materialer. Frode er pasjonert O2-snapper, og driver både med sykkel, ski og langrenn. Ganske god i fotball også. Geir og Frode kom i kontakt med industridesigner Morten Sagstuen som så potensiale i ideen og de begynte sammen å tegne og fundere på hvordan veggen skulle konstrueres. Prosessen fortsatte med ulike materialer, og løsningen presenterte seg da Frode kom i kontakt med et tysk selskap med bred erfaring på aluminium.

 

 

 

 

Skillswall klar for markedet

Innovasjon Norge støttet generøst teamet med midler til markedsundersøkelse. Resultatet av undersøkelsen viste at det var et marked for produktet. Industridesigner Morten Sagstuen har vært til uvurderlig hjelp. Morten tegner og regner og har all de kunnskapene vi trenger om materialer og sånt. Han har "alltid tid" og leverer som avtalt.

Og nå er vi, gjengen bak Skillswall, kommet så langt at vi tilbyr markedet et funksjonelt og holdbart produkt som ikke bare er utviklende for motiverte utøvere, men også morsomt for dem som bare ønsker å drive litt med ball.